5 handige gadgets voor dagelijks gebruik op kantoor

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • 5 handige gadgets voor dagelijks gebruik op kantoor

Als je je werk makkelijker kan maken voor jezelf, waarom zou je dat niet doen? We hebben wat handige gadgets voor je uitgezocht die je dagelijks kunt gebruiken op kantoor en je werk makkelijker kunnen maken. In dit artikel laten we je zien welke dit zijn. Lees snel verder!

Een laptop of computerscherm standaard 

Als je de gehele dag achter de computer of laptop werkt, is het belangrijk dat deze goed afgesteld staan. Een standaard gaat je hierbij helpen. Het zorgt ervoor dat je scherm wat hoger staat. Op deze manier kun je ergonomisch werken en zul je veel minder snel last krijgen van een pijnlijke nek, schouders of rug. 

Een goede koptelefoon 

Werken op kantoor kan soms nog wel eens luidruchtig zijn. Zeker wanneer je je moet concentreren op een belangrijke taak of juist verschillende telefoontjes moet plegen. Hierbij is het handig als je een goede koptelefoon of headset hebt. Je zult tijdens het werken daardoor een stuk minder afleiding hebben. Dit zorgt er ook voor dat je een stuk efficiënter te werk kunt gaan. 

Kies bij een koptelefoon voor een noise canceling functie. Deze functie zorgt ervoor dat al het omgevingsgeluid gefilterd wordt. Zo kun je je een stuk beter concentreren op je eigen werk. Dit is ook mogelijk bij een headset. Zo kun je je optimaal concentreren op het telefoongesprek en zul je niet afgeleid raken door alle geluiden om je heen. 

USB hubs of een PowerCube

Er zijn steeds meer apparaten die je moet opladen of moet verbinden met een USB kabel. Een PowerCube zal ervoor zorgen dat je geen kostbare tijd meer kwijt bent aan het zoeken naar een vrij stopcontact om een apparaat op te laden. 

Als je voor je werk ook meerdere USB kabels of sticks aan je computer moet koppelen, is de kans groot dat je te weinig vrije USB poorten hebt. Een USB hub sluit je makkelijk aan je computer of laptop aan en biedt meer USB poorten. Zo heb je nooit meer gedoe dat je USB poorten moet afwisselen om te kunnen werken. 

USB sticks 

Tijdens het werken wordt er bij veel bedrijven gebruik gemaakt van USB sticks. Ze zijn een stuk makkelijker in gebruik, om gegevens tussen collega’s over te dragen of wanneer je een presentatie moet geven. Hierbij kun je als bedrijf kiezen voor een USB stick bedrukken

Een USB stick bedrukken ziet er erg mooi en professioneel uit. Daarnaast is het ook een ideaal relatiegeschenk. Zo kun je bijvoorbeeld op de USB stick informatie zetten en deze overdragen aan een potentiële nieuwe zakenrelatie. Met het logo van je bedrijf erop ziet dit er direct professioneel uit en is het ook een cadeau wat ze niet snel zullen vergeten.

Andere bekeken ook:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}