Beste Mini Beamer

Beste mini beamer

Beste Mini Beamer van 2024

Anker Nebula Apollo II - Smart Mini Beamer

Er kon er maar één de beste zijn.


Deze Anker Nebula Apollo II is in de test verkozen tot de beste TV mini beamer van 2024.

Zo is deze TV mini beamer te koop voor een mooie prijs bij Bol.com en krijg je er een goede kwaliteit voor terug.


De Anker Nebula Apollo II mini beamer is de meest complete smart beamer in zijn klasse met Android en Apple AirPlay. Zo is draadloos casten mogelijk en kun je van het mooiste beeldmateriaal genieten in een fenomenaal formaat tot 100 inch.

Verder is het apparaat makkelijk te bedienen, het geluid is erg goed en de accu gaat lekker lang mee. Kortom; ideaal voor onderweg!

Wil je graag een mini kopen voor het streamen van je favoriete series, films of sportwedstrijden? Maar weet je niet goed waar je zoal op moet letten bij de aankoop van een mini beamer? Kom dan hier meer te weten over de verschillende soorten mini beamers modellen van dit moment en bekijk wat voor jou de beste mini beamer is.


Om een goed idee te krijgen van de verschillende mini beamer systemen hebben ik diverse modellen getest op verschillende belangrijke criteria. In de onderstaande tekst lees je meer over deze test, de uitslag hiervan en waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een goede mini beamer. 

Meer dan 25 verschillende Mini Beamers getest

30 uur+ onderzoek


3 Experts geïnterviewd

 

100+ consumenten reviews gecheckt


Top 5 - Beste Mini Beamers

Beste mini beamer

Beste Smart Mini Beamer

Anker Nebula Apollo

Beste mini beamer

Beste WiFi Connect Mini Beamer

De LifeGoods Mini Beamer

Beste mini beamer

Beste Input tot Full HD Mini Beamer

De Strex Beamer™

Beste mini beamer

Beste LCD Mini Beamer met WiFi

UpLiving™ LCD

Beste mini beamer

Beste Mini Beamer Met Draadloze Projectie
Romas® - S5


Top 10  Beste Mini Beamers

Via onderstaande knoppen zie je direct de best beoordeelde mini beamers bij de populairste webshops in Nederland. Vergeet niet op alle buttons te drukken zodat je kunt zien waar de beste mini beamers momenteel het voordeligste zijn.


Waar op letten bij het kopen van een mini beamer?

Er zijn tal van verschillende mini beamer modellen beschikbaar. Het vinden van een goede mini beamer is dan ook een lastige zoektocht. Om het vinden van de beste beamer wat makkelijker te maken is het handig om op de hoogte te zijn van de verschillende soorten beamers en de belangrijke eigenschappen waar je zoal op moet letten bij de aankoop van een mini beamer. Indien je niet goed op de hoogte bent, kan het zomaar zo zijn dat je een miskoop doet of een goede beamer over het hoofd ziet.

Beeldkwaliteit

Het belangrijkste aspect bij het kopen van een beamer is de kwaliteit van het beeld. De meeste beamers verschillen erg in kwaliteit. Om de kwaliteit van het beeld te kunnen beoordelen kun je kijken naar het vermogen van de beamer en naar het aantal pixels.

Er zijn diverse modellen die HD aanbieden en die zeer levendige kleuren hebben dankzij een hoog aantal lumen. Om de kwaliteit van het beeld te bepalen kun je ook rekening houden met de lens en aspecten zoals de projectieafstand en het zoom bereik.

Geluid

Naast de kwaliteit van het beeld kun je rekening houden met het geluid van de beamer. Indien je niet beschikt over een externe speaker, is het belangrijk dat je een beamer kiest met een ingebouwde speaker. De speakers verschillen onderling sterk in kwaliteit.


Als je dus kiest voor een beamer met ingebouwde speaker is het belangrijk dat je een model neemt met een krachtige speaker met eigenschappen, zoals dolbi surround sound. Indien je zelf al een speaker hebt, is het belangrijk om te kijken of de beamer compatibel is met de speaker en of de speaker draadloos of met een kabel kan worden gekoppeld.

Accu

Ook is de accu een belangrijk aspect bij de aankoop van een beamer. Indien je de mini beamer op elke plek wilt gebruiken kun je het best kiezen voor een mini beamer met een ingebouwde accu. Deze kun je van tevoren opladen en daardoor overal zonder netstroom gebruiken. Bekijk of de accu snel oplaadt en of de accu ook lang achter elkaar gebruikt kan worden.

Formaat

Daarnaast is het formaat een belangrijke overweging. Er zijn verschillende modellen beschikbaar waaruit je kunt kiezen. Zo zijn er mini beamer telefoon formaten en de wat grotere exemplaren die alsnog redelijk compact zijn. 

Overige functies

Ten slotte kun je bij het kopen van een mini beamer rekening houden met functies zoals de mogelijkheid tot wifi en bluetooth verbinding, geavanceerde koelfuncties, app besturing en de mogelijkheid tot het verbinden met apparaten. Bekijk wat voor jou van pas kan komen en welke functies voor jou van toegevoegde waarden zijn.


Wat is de beste mini beamer?

Om een goed idee te kunnen krijgen van de verschillende soorten mini beamer modellen, en zelf eenvoudig een keuze te kunnen maken voor de beste koop mini beamer, hebben ik verschillende beamer modellen met elkaar vergeleken en de modellen getest op diverse belangrijke aspecten.


Zo heb ik gekeken naar de kwaliteit van het beeld, het geluid, naar de extra functies van het apparaat en naar het gebruiksgemak. Ook heb ik onderzoek gedaan naar de ervaringen van de mini beamer systemen en is er gekeken naar de ervaringen van gebruikers van de beamers. De best geteste modellen uit de test heb ik hieronder voor je op een rijtje gezet.

1. Anker Nebula Apollo - Smart Mini Beamer

Beste mini beamer
Eindbeoordeling:
9.4

Beeldkwaliteit

Gebruiksgemak

Prijs

De Anker Nebula is een zeer complete beamer met tal van voordelen. De beamer is dan ook de beste mini beamer volgens de consumentenbond en komt ook als best uit de mini beamer test 2024. De beamer beschikt over een ingebouwde accu en heeft zeer krachtige speakers.

De Anker Nebula Apollo II heeft het formaat van een blikje frisdrank, waardoor je de beamer eenvoudig mee op vakantie neemt. Met de beamer kun je een scherm formaat van 100 inch creëren en het apparaat draadloos casten vanaf je smartphone. 

Voordelen

 • Krachtige speakers
 • Bediening via afstandsbediening, mobiele app of via het touch-pad
 • Prijs/kwaliteit verhouding tip top in orde
 • Tot 100 inch beeld

Nadelen

 • Niet geschikt voor gebruik in daglicht
 • Chromecast wordt niet ondersteund

2. De LifeGoods Mini Beamer - WiFi Connect mini beamer

Beste mini beamer
Eindbeoordeling:
8.0

Beeldkwaliteit

Gebruiksgemak

Prijs

De LifeGoods Mini Beamer is een zeer goede mini beamer waarbij kleuren tot leven komen en je altijd een zeer helder beeld hebt dankzij de ondersteuning tot 1080P HD en een contrastratio van 2000:1 en 4500 lumen.

De beamer beschikt daarnaast over een geïntegreerde speaker voor een optimale geluidservaring en een projectorlamp met een levensduur van maar liefst 50.000 branduren.

Voordelen

 • Ingebouwde 3W speaker
 • Krachtige HD 1080p
 • 50.000 branduren

Nadelen

 • Beamer lamp is niet vervangbaar

3. De Strex Beamer - Input tot Full HD mini beamer

Beste mini beamer
Eindbeoordeling:
9.0

Beeldkwaliteit

Gebruiksgemak

prijs

De Strex WiFi Beamer is een zeer compacte beamer die, ondanks het kleine formaat, niet onder doet voor menig grotere beamers. Het apparaat neem je eenvoudig overal mee naar toe en met WiFi draadloos vanaf je telefoon naar het scherm worden gestreamd. Hierdoor heb je geen onhandige kabels nodig.

De Strex levert haarscherp beeld dankzij de Full HD resolutie en een native 1280 x 720P resolutie. Daarnaast heeft de beamer een sterke lens, waardoor je van heldere en vloeiende beelden kunt genieten met een levensecht kleurbereik.

Voordelen

 • Ingebouwde speakers
 • Compact van formaat

Nadelen

 • Lage helderheid
 • Geen ingebouwde accu

4. UpLiving™ LCD Mini Beamer met WiFi

Beste mini beamer
Eindbeoordeling:
7.6

Beeldkwaliteit

Gebruiksgemak

Prijs

De beamer van UpLiving is een uitstekende beamer voor feesten, voetbalavonden en filmavonden. De beamer beschikt over dubbele 3W stereoluidsprekers en levert kraakhelder geluid met surround sound ervaring.

De beamer beschikt daarnaast over een geavanceerd koelsysteem met twee ventilatoren en warmteverspreiding. Deze ventilatoren maken weinig geluid, dankzij een goede ruisonderdrukking van de ventilatoren.

Voordelen

 • Slim koelsysteem
 • Zes lagen LCD-Lensdisplay

Nadelen

 • Geen USB poorten
 • Beamer lampen niet vervangbaar

5. Romas® - S5 - Mini Beamer Met Draadloze Projectie

Beste mini beamer
Eindbeoordeling:
9.4

Beeldkwaliteit

Gebruiksgemak

Prijs

De Romas mini beamer is de ideale beamer voor lichte omstandigheden. De beamer beschikt namelijk over 7000 ANSI-Lumen, waardoor je de beamer zonder problemen in een lichte omgeving kunt gebruiken.

De beamer beschikt daarnaast over een optimale ventilatie koeling technologie die het lawaai van de beamer onderdrukt en zorgt voor een optimale warmteafvoer. Hierdoor kun je zonder ruis genieten van de beamer en bereikt de projectielamp een levensduur van 30.000 uur.

Voordelen

 • Goede Wifi verbinding
 • 30.000 uur levensduur
 • Geavanceerde ventilatie koeling

Nadelen

 • Niet alle apps worden ondersteund met draadloos streamen

Andere bekeken ook:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}