Beste Soundbar

Beste Soundbar

Beste Soundbar van 2024

Sonos Beam Soundbar

In de uitgebreide test is deze Sonos Beam soundbar er als beste uit gekomen. Met de Sonos Beam ben je verzekerd van een waanzinnig geluid. Absolute topklasse!


Daarnaast is het design erg mooi en is de installatie ervan echt kinderspel.


Klik op de rode knop hieronder om te bekijken wat en waar op dit moment de beste prijs is. Je zult er zeker geen spijt van krijgen!

Ben je op zoek naar een soundbar en wil je graag een soundbar van de beste kwaliteit en met de meest geavanceerde functies? Kom dan hier meer te weten over de verschillende soundbar modellen van dit moment en bekijk wat voor jou de beste soundbar is.


Om een goed beeld te geven van de verschillende soundbar systemen heb ik diverse modellen getest op verschillende belangrijke criteria. In de onderstaande tekst lees je meer over deze test, de uitslag hiervan en lees je waar je zoal op moet letten bij het kopen van een goede soundbar.

Meer dan 25 verschillende soundbars getest

30 uur+ onderzoek


2 Experts geïnterviewd

 

120+ consumenten reviews gecheckt


Top 5 - Beste Soundbars

Beste Soundbar

Beste Soundbar van 2024

Sonos Beam - Soundbar – Wit

Beste Soundbar

Beste Soundbar met dialoogmodus

De Bose Solo 5 - Soundbar – Zwart

Beste soundbar

Beste Soundbar met draadloze subwoofer

De JBL Bar 2.1 Deep Bass

Soundbar kopen

Beste Soundbar met ingebouwde subwoofer voor bioscoopervaring

Topvision® - Soundbars voor TV met Ingebouwde Subwoofer

Beste soundbar kopen

Beste goedkope soundbar
Sony HT-SF200 - Soundbar – Zwart


Top 10  Beste Soundbars

Via onderstaande knoppen zie je direct de best beoordeelde soundbars bij de populairste webshops in Nederland. Vergeet niet op alle buttons te drukken zodat je kunt zien waar de beste soundbars momenteel het voordeligste zijn.


Waar op letten bij het kopen van een soundbar?

Met een soundbar zorg je voor het verbeteren van het geluid van je televisie. Je dient hiervoor ook een kabel te hebben die de soundbar met de tv kan verbinden. Er zijn verschillende soundbar systemen verkrijgbaar met elk zo hun voor- en nadelen. Maar wat is de beste koop soundbar?

Voordat je een soundbar aanschaft is het daarom handig om te weten wat voor soorten er zoal zijn en waar je op moet letten bij het kopen van een soundbar. Hiermee voorkom je dat je een soundbar koopt die niet geheel voldoet aan jouw verwachtingen en voorkeuren.

Subwoofer

Ten eerste is het belangrijk om te kijken of je voor een subwoofer kiest of niet en wat voor subwoofer de soundbar heeft. Zo zijn er draadloze subwoofers en subwoofers die een speciale kabel nodig hebben. Indien je kiest voor een subwoofer ervaar je over het algemeen een betere bas en ervaar je het geluid nog voller en realistischer.

Achterspeakers

Bekijk daarnaast of de soundbars achterspeakers heeft voor en beschikt over Dolbi Surround sound, voor een optimale bioscoop ervaring waarbij het geluid van alle richtingen lijkt te komen.

Bevestigingsmethode

Ook kun je rekening houden met de bevestigingsmethode. Sommige soundbar systemen beschikken namelijk over muur montage, en andere modellen kunnen niet gemonteerd worden aan een muur. Indien je de soundbar onder je tv wilt plaatsen hoef je hier geen rekening mee te houden.

Design

Ten slotte is het design van de soundbar een belangrijke overweging in de aanschaf van een soundbar. Bekijk welk design het beste bij jouw interieur past en kies een model dat goed bij jouw tv aansluit.


Wat is de beste soundbar?

Om een goed beeld te kunnen geven van de verschillende soorten soundbar modellen, hebben wij verschillende exemplaren met elkaar vergeleken en de modellen getest op diverse aspecten. Ook hebben we onderzoek gedaan naar de ervaringen van de soundbar systemen en hebben we gekeken naar de ervaringen van gebruikers van de soundbars. De best geteste modellen, en de beste soundbar met subwoofer modellen hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

1. Sonos Beam - Soundbar – Wit

Beste Soundbar
Eindbeoordeling:
9.5

Geluidskwaliteit

Extra mogelijkheden

Gebruiksgemak

Design

De Sonos Beam soundbar is de beste soundbar volgens de consumentenbond en komt ook als beste uit de test in de soundbar test 2022. De soundbar is super makkelijk aan te sluiten op je televisie. Echt zo gepiept. Deze Sonos biedt een kraakhelder geluid. De soundbar beschikt over maar liefst vier elliptische full-range woofers, voor een optimale geluidsbeleving.

De soundbar is eenvoudig via stem te bedienen en beschikt over 5 ingebouwde far field-microfoons. Daarnaast kun je de soundbar eenvoudig combineren met meerdere speakers, waardoor je jouw gehele geluidsysteem op elkaar kan afstemmen.

Voordelen

 • Te bedienen via Google Assistent
 • Eenvoudig aan te sluiten
 • Muurbevestiging
 • Goede geluidskwaliteit

Nadelen

 • Geen losse afstandsbediening

2. De Bose Solo 5 - Soundbar – Zwart

Beste Soundbar
Eindbeoordeling:
9.2

Geluidskwaliteit

Extra mogelijkheden

Gebruiksgemak

Design

De Bose Solo 5 is een zeer goede soundbar met tal van voordelen. Zo beschikt de soundbar over een dialoogmodus, waardoor elk woord en detail duidelijk te horen zijn. Ook heeft de soundbar geïntegreerde Bluetooth, waardoor je de soundbar kunt gebruiken om draadloos muziek te streamen met verschillende apparaten.

De Bose soundbar is daarnaast eenvoudig aan te sluiten en te bedienen met een universele afstandsbediening. Hiermee regel je eenvoudig de bas, de Bluetooth-verbindingen en het volume van de televisie.

Voordelen

 • Eenvoudig aan te sluiten
 • Beschikt over dialoogmodus

Nadelen

 • Geen subwoofer
 • Geen muziek via USB ingang

3. De JBL Bar 2.1 Deep Bass

Beste soundbar
Eindbeoordeling:
9.2

Geluidskwaliteit

Extra mogelijkheden

Gebruiksgemak

Design

De JBL Bar 2.1 Deep Bass soundbar zorgt voor de ultieme bioscoop ervaring. De soundbar heeft een systeemvermogen van maar liefst 300W en biedt daarmee een kamervullend en zeer helder geluid. De soundbar heeft ook een draadloze subwoofer, waardoor de soundbar een diepe bas heeft en waardoor je het geluid nog realistischer ervaart.

De JBL bar is eenvoudig aan te sluiten en via Bluetooth met je telefoon of tablet te koppelen. Hierdoor kun je de soundbar eenvoudig op afstand besturen.

Voordelen

 • Draadloze subwoofer
 • Draadloze achterspeaker
 • Ingebouwde Bluetooth

Nadelen

 • Geen ingebouwde mediaspeler

4. Topvision® - Soundbars voor TV met Ingebouwde Subwoofer

Soundbar kopen
Eindbeoordeling:
9.0

Geluidskwaliteit

Extra mogelijkheden

Gebruiksgemak

Design

De Topvision soundbar is een zeer goede soundbar met subwoofers. De soundbar levert hierdoor een kraakhelder en zeer realistisch geluid met een goede bas. De soundbar heeft een vermogen tot 110db waardoor de soundbar een uitstekende kwaliteit biedt.

Daarnaast heeft de Topvision soundbar een zeer stijlvol design en kun je het apparaat eenvoudig bedienen en installeren.

Voordelen

 • Ingebouwde subwoofer
 • 120W Vermogen
 • Eenvoudig aan te sluiten

Nadelen

 • Geen achterspeaker

5. Sony HT-SF200 - Soundbar – Zwart

Beste soundbar kopen
Eindbeoordeling:
8.7

Geluidskwaliteit

Extra mogelijkheden

Gebruiksgemak

Design

De Sony HT-SF200 is een zeer krachtige soundbar die met tal van handige eigenschappen en functies. Zo is de soundbar erg compact en heeft de soundbar een ingebouwde subwoofer voor een optimale bas. Ook kun je het apparaat eenvoudig draadloos bedienen.

De Sony HT-SF200 is daarnaast eenvoudig aan te sluiten via een (meegeleverde) optische kabel of via HDMI en vergt geen ingewikkelde installatie.


Dus ben je opzoek naar een goede, goedkope soundbar? Klik dan op de rode knop om te zien waar op dit moment de beste prijs is.

Voordelen

 • Compact formaat
 • Ingebouwde subwoofer

Nadelen

 • Niet via spraakbesturing
 • Geen achterspeaker

Andere bekeken ook:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}