Beste TV Beugel

Beste tv beugel

Beste TV Beugel van 2024

Maclean Brackets MC-781 TV muurbeugel

Er kon er maar één de beste zijn.


Deze Maclean Bracket is in de test verkozen tot de beste TV beugel van 2024 en is daarmee ook de beste koop/algemene TV beugel.

Zo is deze TV beugel te koop voor een scherp prijsje bij Bol.com en krijg je er een goede kwaliteit voor terug.


Deze universele muurbeugel is geschikt voor het bevestigen van LCD-, LED- en plasmatelevisies van verschillende merken met een gewicht tot 45 kg en een schermgrootte van 26" tot 55".

Wil je jouw tv graag aan de muur monteren met een TV beugel, maar weet je niet goed waar je zoal op moet letten bij het kopen van een TV beugel? Bekijk dan de onderstaande tekst en kom alles te weten over de verschillende soorten TV beugels, waar je op moet letten bij de aankoop en wat op dit moment de beste TV beugel is.


Om een goed beeld te krijgen van de verschillende soorten beugels heb ik de beugels getest op belangrijke aspecten en met elkaar vergeleken. In de onderstaande tekst lees je meer over de best geteste modellen en lees je waar je allemaal op moet letten bij het kopen van een goede TV beugel.

Meer dan 20 verschillende TV beugels getest

20 uur+ onderzoek


2 Experts geïnterviewd

 

90+ consumenten reviews gecheckt


Top 5 - Beste TV Beugels

Beste tv beugel

Beste algemene TV beugel

1. Maclean Brackets MC-781 TV muurbeugel


Beste tv beugel

Beste vaste TV beugel

2. De Vogel's WALL 3205 Vaste tv-beugel

Beste tv beugel

Beste draaibare TV beugel

3. De Vogel's WALL 3245 Draaibare tv-beugel

Beste tv meubel

Beste universele TV beugel

4. De BELIFE Universele TV Muurbeugel 37-70 Inch


TV beugel

Beste goedkope TV beugel
5. De Hama Fix Ultra Plat - Tv beugel


Top 10  Beste TV Beugels

Via onderstaande knoppen zie je direct de best beoordeelde TV beugels bij de populairste webshops in Nederland. Vergeet niet op alle buttons te drukken zodat je kunt zien waar de beste TV beugels momenteel het voordeligste zijn.


Waar op letten bij het kopen van een TV beugel?

Indien je op zoek bent naar een goede koop TV beugel, en een model wilt kiezen dat geschikt is voor jouw type TV en situatie, is het belangrijk dat je rekening houdt met een aantal factoren.

Ten eerste is het belangrijk dat je kijkt of de TV beugel compatibel is met jouw type TV. Niet elke beugel is geschikt voor elke soort TV. Bekijk daarnaast of je de beugel eenvoudig kunt aanpassen aan het formaat van je TV en of je de beugel in een gewenste hoek kunt plaatsten en in hoogte kunt verstellen.

Naast het type beugel en de verstelbaarheid van de beugel kun je rekening houden met factoren zoals de aanwezigheid van een waterpas, voor het volledig waterpas hangen van je TV, en een kabelmanagementsysteem, voor het zorgvuldig wegwerken en ordenen van je TV kabels. Ook kun je rekening houden met het design van de beugel en bekijken of het design past bij jouw tv en interieur.

Ten slotte is het budget uiteraard ook een belangrijke factor in de aankoop van een TV beugel. De prijs van een TV beugel is sterk uiteenlopend en kan variëren tussen de 30 en 150 euro.


Hoe bevestig ik een TV muurbeugel aan de muur?


Wat is de beste TV beugel?

Er zijn tal van verschillende TV beugels verkrijgbaar. Het vinden van de beste koop TV beugel is dan ook een lastige klus. Om de zoektocht wat makkelijker te maken kun je een kijkje nemen bij de best geteste modellen van dit moment. Onderstaande vijf TV beugels zijn uitvoerig getest in de TV beugel test 2024 en geselecteerd op basis van kwaliteit, gebruiksgemak en design.

1. Maclean Brackets MC-781 TV muurbeugel

Beste tv beugel
Eindbeoordeling:
9.1

kwaliteit Beugel

Prijs

Deze hoogwaardige TV beugel is de beste TV beugel volgens de consumentenbond. De beugel is met name geschikt dankzij de dikte van de wandmontageplaat. Deze is namelijk 3 mm, wat dikker is dan vele andere beugel modellen.

Ook scoort het model hoog in gebruiksgemak. De beugel is eenvoudig te monteren en is te gebruiken met vele verschillende TV’s, zoals verschillende merken LED-, LCD-, PLAZMA-tv's.

Voordelen

 • Ingebouwde waterpas
 • Instelbare afstand van de muur
 • Prijs/kwaliteit verhouding tip top in orde
 • Geschikt voor zwaar gewicht

Nadelen

 • Niet in hoogte verstelbaar

2. De Vogel's WALL 3205 Vaste tv-beugel

Beste tv beugel
Eindbeoordeling:
9.0

kwaliteit Beugel

Prijs

De Vogel’s Wall beugel is een goede kwaliteit beugel die eenvoudig met slechts 2,3 cm van de muur bevestigd kan worden. De beugel wordt geleverd inclusief een handige app, waardoor je eenvoudig door alle stappen wordt genomen om de TV beugel eenvoudig en snel te monteren.

De TV beugel is geschikt voor vrijwel elk type tv van 32'' tot 55'' (81-140 cm) vlak en stevig tegen de muur te monteren. De beugel bevat daarnaast geen bewegende of uitstekende onderdelen, waardoor je het risico op beschadiging aan de muur beperkt.

Voordelen

 • Zeer vlakke muurbevestiging
 • Inclusief app voor een veilige en eenvoudige installatie
 • Inclusief waterpas

Nadelen

 • Niet in hoogte en diepte verstelbaar

3. De Vogel's WALL 3245 Draaibare tv-beugel

Beste tv beugel
Eindbeoordeling:
9.4

kwaliteit Beugel

prijs

De WALL 3245 draaibare tv-beugel is een uitstekende beugel voor tv's tot 20 kg en de beste kantelbare TV beugel van dit moment. De beugel is geschikt voor vrijwel elk model tv van 32" tot 55" (81-140 cm) en kan stevig aan de muur gemonteerd worden.

De beugel heeft een draaihoek van maximaal 180 graden en is kantelbaar in een hoek van maximaal 20 graden. Hierdoor kun je vanuit elke hoek van de kamer de TV optimaal instellen. 

Voordelen

 • 180 graden hoek
 • In diepte verstelbaar
 • Kabelmanagement systeem

Nadelen

 • Geen ingebouwde waterpas
 • Prijzig, maar voor kwaliteit betaal je

4. De BELIFE Universele TV Muurbeugel 37-70 Inch

Beste tv meubel
Eindbeoordeling:
8.8

kwaliteit Beugel

Prijs

De BELIFE TV beugel is een universele TV beugel voor 37-70 Inch TV’s. De beugel is zowel draaibaar als kantelbaar en kan daardoor precies in de juiste hoek worden ingesteld.

De beugel heeft een onopvallende zwarte afwerking en een strak design. De beugel is daarnaast zeer eenvoudig en strak te monteren aan de muur en bevat een waterpas voor een nauwkeurige montage. 

Voordelen

 • Inclusief waterpas
 • Geschikt voor zwaar gewicht
 • Kantelbaar

Nadelen

 • Geen waterpas
 • Niet in hoogte verstelbaar

5. De Hama Fix Ultra Plat - Tv beugel

TV beugel
Eindbeoordeling:
9.1

kwaliteit Beugel

Prijs

De Hama TV beugel is een goedkope tv beugel met tal van handige voordelen. De beugel kan met slechts 2.5 cm ruimte tussen de muur en de tv gemonteerd worden en een gewicht tot 50 kg dragen. Hierdoor is de TV beugel geschikt voor beeldschermen van 37 t/m 90 inch.

De muurbeugel beschikt over een geïntegreerde waterpas, waardoor je de beugel snel en gemakkelijk kunt ophangen. Daarnaast heeft de beugel een onopvallend design waardoor je de beugel vrijwel onzichtbaar kunt monteren.

Voordelen

 • Inclusief waterpas
 • Geschikt voor zeer zwaar gewicht

Nadelen

 • Niet draaibaar
 • Niet in hoogte verstelbaar


Andere bekeken ook:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}