Een telefoon hacken zonder aan te raken, hoe werkt dat?

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Blog
 • /
 • Een telefoon hacken zonder aan te raken, hoe werkt dat?

Als we aan hacken denken, denken we vaak aan die Hollywood films waar een slecht verzorgde man achter een computer veel nulletjes en eentjes invult en zo toegang krijgt tot alle elektronica in de buurt. De waarheid is alles behalve dat. In dit artikel leggen we uit wat hacken eigenlijk is en hoe zelfs een leek er aan kan beginnen en kan meekijken op een andere telefoon.

Hoe hack je een telefoon eigenlijk?

Eerst gaan we bekijken hoe je kan telefoon traceren zonder toestemming om je dierbare te beschermen. Hacken is niet altijd kwaadaardig, maar de term heeft een negatieve connotatie door de associatie met cybercriminaliteit. Hacken is het vinden van zwakkenplekken in een computersysteem en deze zwakkenplekken gebruiken in je voordeel om bijvoorbeeld gegevens te verzamelen.

mSpy gebruiken om een telefoon te hacken zonder aan te raken

mSpy De beste app om telefoon te controleren

mSpy heeft talloze functies waardoor je in iemand anders zijn telefoon kan hacken en kan meekijken. Geloof het of niet, dit is ook hacken. Via mSpy kun je heel makkelijk meekijken op een Android telefoon of van andere merken. En met meekijken bedoelen we een heel brede waaier aan functies zoals:

 • Hun privé sociale media chats bekijken. Lees hun gesprekken op hun favoriete sociale media-apps, zelfs degene waarvan je niet wist dat ze bestonden.
 • Hun online activiteiten beheren. Van websites die je niet wilt dat ze zien tot apps die je niet wilt dat ze gebruiken.
 • Hun teksten en e-mails lezen. Als het op hun telefoon staat, kan jij het lezen.
 • Ontdekken wie ze bellen en wie ze ontmoeten. Vraag je je af waarom ze fluisteren aan de telefoon? Ontdek wat hun plannen zijn.
 • Hun locatie volgen of traceren. Vraag je niet langer af waar ze zijn en waar ze geweest zijn.
 • Ontdekken wat er op hun telefoon staat. Het is makkelijker dan ooit om de foto’s en video’s te zien die op hun telefoon zijn opgeslagen.
 • Alles zien wat ze typen. De ingebouwde keylogger laat je in een oogwenk zien wat ze tikken.

Welke andere mogelijkheden zijn er nog om iemand anders telefoon te kraken

Buiten de voordehand liggende manier dat we hierboven hebben besproken, zijn er nog talloze andere manieren. We geven een aantal mogelijkheden:

Phishing gebruiken om referenties te verkrijgen

Als u iemands telefoon wilt hacken zonder aan te raken, kunt u dat ook doen via phishing. Met behulp van een phishing-schema kan een nepversie van een legitieme website worden gebruikt om het doelwit te lokken. Door deze sites te bezoeken en het doelwit te misleiden kan je zo informatie verkrijgen.

Telefoons hacken met een IMSI- nummer of Stingray

Een telefoon hacken via het IMEI-nummer (International Mobile Equipment Identity) is tegenwoordig niet echt meer mogelijk. Dit komt omdat telefoons en netwerken vandaag de dag te goed beveiligd zijn. Als hackers je IMEI-nummer achterhalen, kunnen ze er wel andere mensen mee oplichten. Deel dit nummer daarom nooit met vreemden. Via het IMSI-nummer (International Mobile Subscriber Identity), is hacken van de telefoon echter wel mogelijk.

Apparaten identificeren mobiele torens altijd met hun IMSI-nummer, maar mobiele torens zijn niet verplicht dit te doen. Mobiele telefoons maken verbinding met de dichtstbijzijnde GSM-mast die het sterkste signaal uitzendt, dus het is vrij eenvoudig om een toestel te misleiden om verbinding te maken met een valse GSM-mast. Dit is de IMSI catcher/stingray.

Als je het toestel met de verkeerde toren laat verbinden, kun je gemakkelijk de ongecodeerde inhoud en andere communicatie lezen die de torens versturen. Zo wordt een telefoon hacken met een IMSI- nummer heel makkelijk.

Extractie van gegevens met een USB-lader

USB-laders worden niet alleen gebruikt om batterijen van mobiele telefoons op te laden. Ze helpen ook bij gegevensoverdracht wanneer ze op een computer zijn aangesloten. Hoe handig ze ook zijn, USB-laders zijn ook aanvalsdoelen. Meekijken op een Android telefoon is zo eenvoudig geworden.

Welke manier om te hacken past dan het beste bij mij?

De vraag is of je het überhaupt nodig hebt? Is dat wel het geval, dan zijn er talloze manieren om iemands telefoon te hacken zonder aan te raken. Via dit artikel worden er al een aantal aangereikt. Dit betekent niet dat je niet verder opzoek kan gaan, de opties zijn namelijk eindeloos.

Andere bekeken ook:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}