Over mij

Willem Smits

Willem Smits.

Television specialist

Mijn naam is Willem Smits, 53 jaar jong en oprichter / beheerder van TVadviseur.nl. Ik ben al zo’n 30 jaar als specialist actief in de wereld van tv's. Eerst ben ik voornamelijk werkzaam geweest als monteur waarbij ik veel tv’s heb mogen repareren. Daarna ben ik productspecialist geworden bij een grote elektronicawinkel. Daar voorzie ik de klanten van het beste tv advies. 

TVadviseur

De afgelopen 30 jaar stond mijn leven in het teken van tv's, tv's en nog eens tv's. Of het nu ging om een Gaming tv of een tv voor het kijken van programma's en video's; ik was er dol op en wilde er alles van weten. 

TVadviseur.nl ben ik gestart in het jaar 2020. Nadat door de welbekende Corona-pandemie de meeste winkels noodgedwongen gesloten moesten worden, heb ik besloten om mij te begeven in de online wereld. Uit die gedachte ben ik deze advies website begonnen. Dit is iets wat ik al langere tijd wilde, maar nooit echt aan toe kwam. Doordat ik door de pandemie tijd over had, is dat nu dan eindelijk gelukt.

TVadviseur.nl is een toegankelijke website voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe tv. Door mijn lange ervaring in de wereld, ben ik ervan overtuigd dat ik met mijn kennis iedereen kan helpen aan de juiste tv.

Mijn doel van deze website is om de ‘gewone Nederlander’ van goed en betrouwbaar advies te voorzien op het gebied van tv’s. Zo wil ik het gemakkelijk en helder in “Jip & Janneke taal” overbrengen welk model het beste bij de bezoeker past, voor de beste prijs. Uiteindelijk is het aan jou of je mijn advies wel of niet opvolgt.

Ik hoop dat ik dankzij mijn advies jou aan de best passende tv kan helpen. Mocht je nog vragen of suggesties hebben, dan hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet,

Willem Smits