Sport streamen in Nederland

Het was niet zo heel lang geleden dat er maar heel weinig keuze was als het ging om televisie kijken en live streams. Toen sportwedstrijden meer warden uitgezonden, zaten fans vast aan het kabelbedrijf dat wedstrijden van hun favoriete team uitzond. Ze moesten zich abonneren op premium kanalen en zelfs extra betalen voor live evenementen. Dankzij het internet is dat allemaal veranderd. Bijna elke wedstrijd van iedere sport wordt uitgezonden op het internet.

Live wedden op sporten is al jarenlang populair. Voor de beste bookmakers is het aanbieden van livestreams bijna essentieel. Het trekt namelijk veel meer klanten als ze op een wedstrijd kunnen wedden tijdens het kijken. Je kunt livestreams bij bookmakers volledig gratis kijken en dat zal in de toekomst waarschijnlijk niet veranderen.

BetCity

Via de Nederlandse bookmaker BetCity kun je met een spelersaccount live naar wedstrijden kijken. Er worden hier meer dan 40.000 verschillende wedstrijden uitgezonden uit grote competities in Europa, zoals de Engelse FA Cup, Serie A en La Liga.

Ze hebben een overzicht van alle beschikbare live wedstrijden om je elke dag op de hoogte te houden van wat

Unibet TV

Unibet is één van de beste goksites ter wereld en biedt ook de mogelijkheid om live sportwedstrijden te kijken via Unibet TV. Je hebt hier een actief spelersaccount voor nodig. De Unibet live stream richt zich vooral op voetbalwedstrijden, maar je kunt er ook veel andere competities uit verschillende landen bekijken. Naast voetbal kun je bijvoorbeeld live tennis, cricket of snooker kijken. En natuurlijk kun je volop inzetten en live wedden tijdens de wedstrijd.

Bet365

Bet365 biedt livestreaming op het grootste gokplatform ter wereld. Je kunt live evenementen, zoals voetbal, live en in goede kwaliteit bekijken. Met een account bij Bet365 kun je live kijken naar Europese topcompetities zoals de Italiaanse Serie A, de Duitse Bundesliga en nog veel meer. Rondom de live stream kun je flink veel verschillende weddenschappen afsluiten om de live stream functie extra spannend en leuk te maken.

Bet 365 geeft een handig programmaoverzicht dat je kunt filteren op sport of datum. Je kunt dus zelf jouw favoriete sport kiezen om te kijken en het programma laat je dan alle wedstrijden en evenementen zien die worden gestreamd.

Voordelen van live streams bij bookmakers

Livestreaming diensten bij bookmakers zijn meestal gratis, maar er zijn nog veel meer voordelen. Als je je sport via de televisie kijkt, moet je een tweede scherm hebben om te kunnen wedden. Bookmakers combineren livestreams met de informatie die je nodig hebt om goed te kunnen wedden. Terwijl je naar de wedstrijd kijkt, zie je op het scherm informatie over balbezit, het aantal gevaarlijke acties, kaarten en nog veel meer. En natuurlijk staan de constant veranderende odds in beeld zodat je op het juiste moment je weddenschap kunt plaatsen.

Natuurlijk zijn er nog veel meer manieren om live sporten te kijken. Op tv worden ook veel belangrijke wedstrijden uitgezonden, maar het aanbod is vaak beperkt en je moet verschillende abonnementen afsluiten om alles te kunnen zien, waardoor het al snel heel duur kan worden.

Bij bookmakers moeten livestreams ook aan veel kwaliteitseisen voldoen. Het kan altijd gebeuren dat een stream een keer vastloopt, maar dit gebeurt heel zelden als je een goede internetverbinding hebt.

Als je bij bookmakers voetbal streamt, kun je bovendien altijd en overal live wedstrijden volgen op je telefoon. Dus als je laat moest werken en niet op tijd thuis bent om het begin van een wedstrijd te zien, kun je onderweg in de trein heel eenvoudig de wedstrijd streamen en op de hoogte blijven van wat er allemaal gebeurt.

Toegang tot livestreams van bookmakers

Livestreaming is een dienst die bookmakers aan hun klanten bieden. Je moet daarom een account hebben bij de bookmakers voordat je sportevenementen live kunt volgen. Bovendien moet het account een actief spelersaccount zijn. Je kunt dus niet zomaar een account aanmaken om een wedstrijd te kijken. Je moet een positief spelerssaldo hebben of in de afgelopen 24 uur een weddenschap hebben geplaatst om toegang te krijgen tot de livestream. Dat zijn echter de enige eisen om te streamen, waardoor het zeer laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk is.

Wil jij graag wedden tijdens live sportevenementen? Maak dan gebruik van de diensten die jouw favoriete bookmaker te bieden heeft, of dit nu live beelden zijn, live statistieken of constant veranderende odds. Als je eenmaal hebt ingezet, kun je in alle rust van de rest van de wedstrijd genieten en met je eigen ogen zien of je de weddenschap wint of verliest.

Andere bekeken ook:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}